Menu Sluiten

Over ons

mr. M.F.J. van der Wereld LL.M.
is een no-nonsense financieel fiscaal jurist en trusted advisor met meer dan 25 jaar praktijkervaring. Marco van der Wereld heeft aan de Universiteit Leiden in de afstudeerrichting ‘directe belastingen’ zijn Master behaald. Na zijn afstuderen is hij als fiscaal praktijkjurist eerst werkzaam geweest bij MKB accountants- en belastingadvieskantoren en heeft hij zich aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de beroepsvereniging van universitair opgeleide fiscalisten.

Op 1 januari 2007 heeft hij vanuit het hart van Nederland in een bosrijke omgeving, gelegen op de hogere zandgronden aan de rand van de Noordwest Veluwe, VanderWereld Belastingadviespraktijk opgericht en zijn echtgenote VDW Administraties waardoor tegelijkertijd het beste van twee werelden is ontstaan:

specialistische fiscaal financiële kennis en ervaring gecombineerd met de kracht van een gedegen administratiekantoor

A.W.J. van der Wereld
is een gedreven financieel intermediair met een vooropleiding HBO SPD bedrijfsadministratie. Angélique van der Wereld heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring bij het verwerken van financiële administraties, salarisadministraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Ze heeft gewerkt bij verschillende MKB accountantskantoren en is in 2007 gestart met haar eigen administratiekantoor: VDW Administraties.