Menu Sluiten

Fiscaal Ruggespraak

Bescherming van uw vermogenspositie
Om uw vermogenspositie te beschermen wikt en weegt U voortdurend de dingen. U krijgt daarbij misschien input van een boekhouder, accountant of andere financieel adviseur. Daarnaast leest en hoort U over fiscale zaken en de laatste ontwikkelingen daaromtrent.

Door de bomen het bos
Uit deze brei van informatie wilt U vooral weten welke relevante financieel fiscale wet- en regelgeving in uw situatie toepasbaar is. Vaak komt dan de behoefte naar boven om uw situatie eens expliciet en low profile te bespreken met iemand anders, een onafhankelijk en geroutineerd financieel fiscaal deskundige, die de dingen op een prettige manier voor U kan duiden.

Hulplijn raadplegen
Met onze eenvoudig te raadplegen fiscale hulplijn ‘Fiscaal Ruggespraak’ bieden wij U die mogelijkheid op een discrete en aangename wijze:

Uw situatie eens tegen het licht houden, de dingen fiscaal checken en zonodig optimaliseren waardoor bij U een frisse en heldere kijk ontstaat. Dát inzicht geeft U uiteindelijk rust en comfort.

Mutatiemoment
De behoefte aan ruggespraak is vaak het grootst wanneer U aanloopt tegen een zogeheten mutatiemomentZo’n moment is bijvoorbeeld een echtscheiding, de verkoop van uw onderneming, vermogensoverdracht binnen de familie, het aanpassen van uw testament of andere zaken met voor U of uw naasten potentieel belangrijke financieel fiscale gevolgen. Maar denk in dit verband bijvoorbeeld ook aan een belastingcontrole of een verschil van inzicht met de inspecteur over uw aangifte waarmee U plotsklaps wordt geconfronteerd.

Deskundige financieel fiscale sparringpartner
Bij dit soort (aankomende) gebeurtenissen is het fijn om een betrouwbare en onafhankelijke sparringpartner te kunnen inschakelen waarmee U even of meer uitgebreid ruggespraak kunt houden om uw fiscale positie te bepalen. 

Daarmee zet U de eerste stap bij het vinden van een passende oplossing.

Wij helpen U graag en goed en betrachten hierbij onder alle omstandigheden uiterste discretie.

Ge├»nteresseerd? Bel ons gerust: 0341-412140 of 06 – 22443469