Menu Sluiten

Fiscaal Ruggespraak

Bescherming van uw vermogenspositie
Om uw vermogenspositie te beschermen wikt en weegt U voortdurend de dingen. U krijgt daarbij misschien naar uw gevoel niet voldoende input en aandacht van uw boekhouder, accountant of andere financieel adviseur. 

Check
Het is in uw belang dat de voor U relevante fiscaal financiële wet- en regelgeving steeds goed en tijdig wordt toegepast. Een check daarop kunt U krijgen door uw situatie eens expliciet en low profile te bespreken met een buitenstaander, iemand met een onafhankelijke en open blik die de dingen op een prettige manier voor U kan duiden en beoordelen.

Kopje koffie of thee
Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij U op een aangename en vrijblijvende wijze kennis laten maken met het concept van Fiscaal Ruggespraak.

Mutatiemoment
De behoefte aan ruggespraak is vaak het grootst wanneer U aanloopt tegen een zogeheten mutatiemomentZo’n moment is bijvoorbeeld een echtscheiding, de afwikkeling van een nalatenschap, de verkoop van uw onderneming, vermogensoverdrachten binnen de familie, het aanpassen van uw testament of andere zaken met voor U of uw naasten potentieel belangrijke fiscaal financiële gevolgen. 

Maar denk in dit verband bijvoorbeeld ook aan:

-> een belastingcontrole of een verschil van inzicht met de inspecteur over uw aangifte, of 

-> het (plotsklaps) verdwijnen van uw contactpersoon of vaste aanspreekpunt bij uw accountants- of administratiekantoor.

Deskundige fiscaal financiële sparringpartner
Bij dit soort (aankomende) gebeurtenissen is het fijn om een betrouwbare en onafhankelijke sparringpartner te kunnen inschakelen waarmee U even of meer uitgebreid ruggespraak kunt houden om uw zaken te bespreken. 

Wij helpen U graag en goed.

Geïnteresseerd? Bel ons gerust: 0341-412140 of 06 – 22443469 en vraag naar Marco van der Wereld